Paradisi ontstond in 2009, uit onze passie voor andere wijn. Sinds 2019 delen we onze eigenzinnige wijnsmaak met u in onze winkel in Aalst.

Paradisi verwijst naar Citrus paradisi, de grapefruit, en daarmee naar de licht bittere afdronk van de viognier, onze lievelingsdruif. Viognier combineert kruidige kracht met fruit. Het is een droge witte wijn met uitzonderlijke aroma’s van honing, peer, perzik, abrikoos, meloen, grapefruit, … bloemen en specerijen. En omdat Paradisi nu eenmaal Paradisi is, bieden we niet alleen de wereldberoemde Franse Condrieu aan. Bij ons vindt u meer dan 30 viogniers van over de hele wereld, van Frankrijk tot Chili, van 7,50 tot 62,50 € per fles.

We hebben een passie voor Zuid-Afrika en zijn wijnen. We verkopen meer dan 300 Zuid-Afrikaanse wijnen, waarvan we een groot deel zelf importeren, en hebben daarmee waarschijnlijk het breedste aanbod in België. Ons hart gaat ook sneller slaan van wijnen uit bijzondere wijnlanden. We hebben bovendien een boontje voor producenten die grenzen verleggen in de meer traditionele wijngebieden van Frankrijk en Italië. Die creatief zijn met hun druivensoorten en hun productiemethode, en kiezen voor flessen en verpakkingen met karakter.

We houden van rum en gin met traditie én van nieuwe experimenten. En natuurlijk hebben we als echte muziekfans een grote collectie Rock spirits.

Paradisi is een paradijs voor wijngenieters, voor mensen die houden van wijnen met een apart karakter, van wijnen met een eigen verhaal. Voor nieuwsgierigen die willen proeven van de hele diversiteit die wijn te bieden heeft.

Tel.: +32 474 82 11 50
BTW: BE 0809.653.654
Esplanadestraat, 20
9300 Aalst - Belgium